Head Speed Pro padel bat X 2023

2.551,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 8940700277359494 Kategorier: ,

Beskrivelse

Er du den mere erfarne allround-padelspiller, der ønsker en smule mere power og fart i sine slag? Så er Head Speed Pro 2023 lige det du står og leder efter! Det er det perfekte allround padel bat, der har et ekstra spark power!

Perfekt til allround-spilleren – Head Speed Pro 2023
Det perfekte padel bat til den erfarne allround-padelspiller er landet! Head Speed Pro 2023 har et dråbeformet hoved, lettere hovedtung balance (270 mm), hybrid overflade, vægt på 370 g (+/-10 g) og en power-kerne, hvilket gør den perfekt til den allround-søgende padelspiller. Hertil har Head inkorporeret de lækreste materialer og mest innovative teknologier i dette bat.

Hybrid Woven er det innovative materiale, der er benyttet til overfladen. Dette materiale består af en sammenfletning af carbon- og glasfibre, hvilket giver overfladen den perfekte kombination af slidstærkhed og elasticitet!

Auxetic er den banebrydende teknologi, der er inkorporeret i rammekonstruktionen. Auxetic teknologien giver battet en suveræn respons, solid træffølelse og overlegen kraftoverførsel ved slag.

Graphene Inside er teknologien, hvor der inkorporeres grafit i rammekonstruktionen. Denne teknologi styrker rammen og optimere kraftoverførslen yderligere.

Tailored Frame er teknologien, hvor hvert enkelt rør-sektion er individuelt konstrueret, hvilket har resulteret i en overlegen performance.

Power Foam er det materiale, der er benyttet til kernen. Denne power-kerne genererer masser af power og boldføling i dine slag.

Smart Bridge er teknologien bag den specialudviklede bro. Denne brokonstruktion er specialudviklet til allround-spillestilen!

Optimized Sweetspot er teknologien, der udvider og optimere battets sweetspot.

Soft Butt Cap er teknologien, der ligger bag den bløde ‘cap’. Denne bløde ‘cap’ forbedre følingen samt battets ‘touch’.

Til sidst, så er der påført en Anti Shock Skin rammebeskytter langs rammekanten.

Tag padelbanen med storm – køb dette padel bat i dag!
OBS: Leveres uden cover!

Yderligere information

Brand

Merchant